Maanrakennusta aidolla osaamisella Turun seudulla

Talokuvake.

Monitom Rakennus tuottaa ammattitaitoista maanrakennuspalvelua Turun alueen yksityisille ja yrityksille muiden rakennuspalveluiden ohessa. Meiltä saat tilattua maanrakennuspalvelut joko erikseen, osana suurempaa rakennusprojektia tai alihankintatyönä. Palvelemme Kaarinasta käsin Turkua sekä lähikuntia ripeästi ja ammattitaitoisesti, asiakkaan aikataulun mukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous maanrakennustöistä!

Pyydä tarjous

Yli 30 vuotta kokemusta rakentamisesta

Vankan kokemuksemme myötä otamme vastaan haastaviakin pyyntöjä ja toiveita maanrakennuspalveluihin liittyen. Kaivurikalustollamme hoituvat yleisimmät tarvittavat maanrakennustyöt salaojituksista maapohjan rakentamiseen, maa-ainesten siirtoon ja etenkin perustusten rakentamiseen. 


Maanrakennustöiden toteutus, aikataulu ja muut yksityiskohdat ovat sovittavissa erittäin joustavasti. Teemme rakennustyöt sovittaessa myös avaimet käteen -palveluna.

Maanrakennustyöt osana kokonaisvaltaista rakentamista

Kun olet rakennuttamassa esimerkiksi uutta kotia, voit tilata kaikki tarvitsemasi rakennuspalvelut suoraan meiltä. Hoidamme laadukkaasti kaikki työvaiheet ja pidämme huolen, että talon perustukset saadaan rakennettua vahvalle maapohjalle varmasti. 


Suunnittelemme ja toteutamme maanrakennustyöt tulevan perustuksen ehdoilla. Näin lopputuloksen laatu ja vakaus on taattu eikä virheitä pääse tapahtumaan. Perustusten valaminen on seuraava työvaihe, josta meillä on runsaasti kokemusta. Tämän jälkeen työt jatkuvat rakennuselementtien pystyttämisellä ja muilla rakennusvaiheilla. Lue myös lisää perustusrakentamisesta ja uudisrakentamisesta omilta välilehdiltään.

Uudisrakentaminen