Remonttipalvelut luotettavasti moniosaajalta Turun alueella

Pyydä tarjous
Talokuvake

Monitom Rakennus tarjoaa täydet remonttipalvelut Turussa ja sen lähikunnissa jo yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme kokonaisvaltaiset urakointityöt, jotka sisältävät suunnittelun, remonttityön sekä oheiset LVI- ja sähkötyöt. Meidän kauttamme tilaamalla saat koko remontin valmiiksi yhdellä sopimuksella. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous laadukkaasta remontista!

Kaikki remonttipalvelut yhdestä paikasta

Vahvan ammattitaidon ja asiakaslähtöisen palvelun lisäksi monipuoliset palvelut ovat vahvin kilpailuetumme Varsinais-Suomen rakennusmarkkinoilla.

 

Remontin eri osa-alueista sovimme aina asiakkaan haluamalla tavalla ja selkeällä tarjouksella. Näin yllättäviä kustannuksia ei pääse syntymään ja työt saadaan vietyä loppuun hyvässä luottamuksessa ja yhteishengessä. Älä siis jää arvailemaan eri rakennuttajien ja remonttimiesten välillä, vaan anna Monitomin tehdä koko remontti puolestasi.

 

Oletko miettimässä uutta maalipintaa tai väliseinän purkamista kotonasi tai koko kiinteistön kattavaa remonttia? Saat kauttamme niin pienet kuin suuret remonttipalvelut laadukkaasti aina sähkötöihin asti yhdellä sopimuksella.

Perustusten rakentaminen ja korjaus

Perinteisten remonttitöiden lisäksi toteutamme perusteellisempia rakentamisen ja remontoinnin projekteja, esimerkiksi talojen perustustöitä. Perustustyöt tehdään tyypillisesti suoraan rakennusten pohjatöiden jälkeen, molemmat palvelut ovat tilattavissa kauttamme. 


Teemme muun muassa muotti- ja raudoitustyöt sekä betonointityöt valmistellulle maapohjalle. Tämä voi käsittää joko uudisrakentamisen tai vanhan perustuksen korjaamisen. Rakennamme lujan ja luotettavan perustan omakotitalolle tai muulle vastaavalle rakennukselle vuosikymmenien kokemukseen nojautuen.