Keittiöremontit ja kalusteasennukset Turun alueella

Ota yhteyttä
Talokuvake

Monitom Rakennus on yhden pysähdyksen rakennusliike myös keittiöhommissa. Toteutamme rakennuspalvelut, keittiöremontit ja kalusteasennukset Turun alueella ja lähikunnissa tilauksesta joko suoraan asiakkaalle tai alihankintana yrityksille. Kauttamme saat tilattua myös kalusteet keittiöön tai eteiseen työtasoista liukuovikaapistoihin. Tutustu palveluun ja tiedustele lisää!

Keittiöremontti kerralla oikein

Keittiöremontti on yksi kodin suurista projekteista, johon kuluu tyypillisesti roppakaupalla aikaa ja rahaa. Sitä ei siis kannata jättää aloittelijoiden tehtäväksi.

 

Monitom Rakennus on kokenut keittiöremontoinnin ammattilainen valmiina palvelemaan Turun ja lähikuntien yksityisiä henkilöitä sekä yritysasiakkaita. Hoidamme yhdellä kertaa pintojen remontoinnin, kalusteiden ja työtasojen vaihdon sekä putkistojen ja sähköjen uusimiset alihankkijoidemme kautta.

Vahvaa kalusteosaamista Turun alueella

Erilaisten kalusteiden asentaminen on osa nykyaikaista rakentamista. Meiltä löytyy vuosien varrella kertynyttä ammattikokemusta erilaisten kaapistojen, keittiökalusteiden, komeroiden ja säilytysjärjestelmien asentamisesta kotitalouksissa ja yritystiloissa. Tämä kokemus ulottuu monien eri valmistajien tuotteisiin ja useisiin erilaisiin malleihin.

 

Kysy halutessasi lisätietoja aiemmista projekteistamme, osaamisestamme sekä tarjolla olevista kalusteista. Mikäli sinulla on jo kalusteet valmiiksi valittuna ja hankittuna, hoidamme mielellämme niiden asennuksen puolestasi.

Kalusteet myös kylpyhuoneeseen

Keittiön ja eteisen kalusteiden lisäksi asennamme kylpyhuoneeseen kuuluvat kalusteet joko erikseen tai osana kylpyhuoneremonttia. Kylpyhuonetta remontoidessa asennetaan myös uudet WC-istuimet, hyllyt ja suihkusermit. Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat tuotteet ja asennamme ne avaimet käteen -palveluna paikoilleen, jotta pääset nauttimaan uudesta kylpyhuoneesta ja suihkutilasta mahdollisimman vaivattomasti.