Luotettava asbestikartoitus Turun seudulla

Pyydä tarjous
Talokuvake

Asbesti on tuttu ongelma monissa vanhoissa kodeissa ja kiinteistöissä. Ehjä asbesti ei ole ongelma, mutta rikkoutuessaan asbestimateriaalit aiheuttavat terveyshaittoja etenkin hengityselimille. Asbestikartoitus onkin syytä tehdä varmuuden vuoksi sellaisissa kiinteistöissä, joissa asbestia on käytetty rakennusmateriaalina.

Monitom Rakennus T:mi tekee asbestikartoitustyöt Turun alueella. Asbestikartoitusraportti on mahdollista tilata jopa seuraavaksi päiväksi!

Asbestikartoitusta aluehallintoviraston luvalla

Asbestikartoituksen toteuttaminen on ammattitaitoa vaativaa ja asianmukaisen luvan varassa tehtävää työtä. Meillä Monitom Rakennuksella on Varsinais-Suomen aluehallintoviraston myöntämä lupa tehdä asbestitöitä. Aluehallintovirasto valvoo työtämme ja pitää huolen, että asbestityöt sujuvat turvallisesti.

 

Teemme perusteelliset asbestikartoitukset Turun seudun lähikunnissa sellaisissa kiinteistöissä, joissa asbestin epäillään olevan ongelma. Näitä ovat tyypillisesti 1950–1990-luvuilla rakennetut kodit ja kiinteistöt.

Testitulokset vain 2–3 päivässä

Kartoituksen laboratoriotulokset ovat saatavilla yleensä 2–3 vuorokauden sisällä. Laboratoriotesti on luotettavin tapa mitata talosi asbestipitoisuudet, mutta joissakin tapauksissa kartoitus on tehtävissä pelkästään rakennuksen asiakirjojen pohjalta.

 

Kiireellisissä tapauksissa ja erikseen sovittaessa asbestikartoitusraportti on mahdollista saada jopa seuraavaksi päiväksi. 

 

Kysy meiltä lisää asbestikartoituksen toteuttamisesta!

Ota yhteyttä

Sisäilman laadun kartoitus

Tyypillisesti asbestia on käytetty kylpyhuoneiden rakennusmateriaalina, mutta sitä löytyy usein myös muista vanhempien talojen osista, esimerkiksi maaleista ja kaakelilaasteista. Näistä irtoava asbestipöly on erityisen haitallista terveydelle.

 

Me toteutamme Turun alueella ja lähikunnissa asbestikartoitustyöt turvallisesti ja luotettavasti.