Kylpyhuoneremontti ja vedeneristys yhdellä soitolla Kaarinasta Turun alueelle

Pyydä tarjous
Talokuvake

Toteutamme kylpyhuoneremontit ja vedeneristystyöt vuosien kokemuksella ja vahvalla asiantuntemuksella Turun alueella. Meiltä saat tilattua perusteellisen remontoinnin taatulla laadulla, johon kuuluvat erikseen sovittaessa myös kylpyhuoneen putkityöt. Yhteistyössä alihankkijakumppaneidemme kanssa toteutamme suuret ja pienet kylpyhuoneremontit laadusta tinkimättä. Monitom Rakennus on rakentamisen ja remontoinnin moniosaaja – myös kylpyhuoneessa. Tutustu ja tilaa oma remonttisi vaikka heti!

Sinulle suunniteltu kylpyhuone

Kylpyhuoneremontti ja vedeneristys ovat aina suuren luokan työrupeamia, jotka vaativat räätälöityä palvelua ja kovan tason osaamista. Meillä on runsaasti kokemusta kylpyhuoneiden, saunojen ja muiden märkätilojen vedeneristysremontoinnista, ja osaamme suunnitella ja toteuttaa haastavatkin remontit yksityisasunnoissa tai suuremmissa kiinteistöissä.

 

Kerralla hyvin tehty remontti tekee kylpyhuoneesta miellyttävän näköisen ja vesitiiviin tilan. Lisäksi kylpyhuoneremontti nostaa asunnon arvoa huomattavasti, kun rikkinäiset laatat ja vuotavat saumat korvataan uusilla.


Kylpyhuoneremontti on iso sijoitus, joten sen tekemisessä ei kannata nuukailla. Voit luottaa asiantuntemukseemme ja osaamiseemme remonttien toteutuksessa aina suunnittelusta materiaalien valintaan ja itse työhön.

 

Myymme kylpyhuoneremontin yhteydessä käytetyt materiaalit, mutta käytämme erikseen sovittaessa asiakkaan itse toimittamia materiaaleja. Näistä asioista sovitaan yhdessä etukäteen, joten olethan hyvissä ajoin yhteydessä meihin!

Asiantuntevaa remontointia märkätiloissa

Kylpyhuoneremontointi ja muu märkätiloissa työskentely vaativat erityisosaamista ja materiaaleja, joita muut tilat eivät tarvitse. Esimerkiksi VTT:n myöntämä sertifikaatti on yleisesti tunnustettu laatutakuu sauna- ja kylpyhuoneremontteja tehtäessä. Lue lisää aiheesta Urakkamaailman sivuilta. 

 


Teemme kylpyhuoneremonttityöt sekä vedeneristystyöt parhaalla osaamisella hyväksi havaittuja työtapoja sekä materiaaleja käyttäen. Laatukeskeinen rakentaminen on märkätiloissa entistä tärkeämpää, sillä huonosti suunniteltu ja rakennettu kylpyhuone muodostuu nopeasti homepesäkkeeksi.