Uudisrakentamisen palvelut perustuksista katon harjaan Turun alueella

Talokuvake.

Toteutamme monipuoliset uudisrakentamisen palvelut Turun alueella joustavasti ja ammattitaitoisesti niin yksityisille kuin yrityksille. Olemme erikoistuneet perustusten rakentamiseen sekä elementtiasennuksiin, etenkin betonielementteihin. Rakennuspalvelumme sopivat sekä yksityisille rakennuttajille että alihankintana rakennusliikkeille. Pyydä meiltä tarjous rakennuspalveluista, kun etsit rakentamisen moniosaajaa!

Ota yhteyttä

Uudisrakentaminen ja elementtirakentaminen

Uudisrakentaminen on remontoinnin ohella yksi keskeisimmistä tehtävistämme. Rakennamme pääasiassa betonielementtejä. Asennamme eri tyyppisiä ja kokoisia rakennusrunkoja, esimerkiksi työmaalla rakennettuja suur- ja pienelementtejä sekä harkkorunkoja. 


Asennamme myös teräsbetonista valmistetut ontelolaatat rakennusten tueksi tai esimerkiksi välipohjaksi. Ontelolaatta on monikäyttöinen teräsrakenne, joka kestää raskastakin rasitusta. Niitä käytetään muun muassa kerrostalojen ja muiden suurempien kiinteistöjen rakentamisessa.

Monimuotoinen elementtiasennus on erikoisalaamme, ja tunnemme erilaisten rakennuselementtien edut ja haitat läpikotaisin. Kysy mielipiteemme rakennuselementtien käytöstä ja asentamisesta ja tilaa elementtirakentamisen asiantuntija työmaallesi.

Rakennetaan perustukset vahvalle pohjalle

Osana kokonaisvaltaista rakennuspalveluamme teemme yleisimmät maanrakennustyöt ammattikalustolla kerralla valmiiksi. Vahvalle maapohjalle on näin ollen helppo rakentaa vankka perustus.


Perustusrakentaminen ja perustusten valaminen paikan päällä hoituvat käsissämme helposti ja luotettavasti valukalustolla. Lisäksi teemme harkko- ja valuharkkoperustukset sekä sokkelipinnoitukset asiakkaan toivomalla tavalla. Näin voimme rakentaa rakennusten perustukset monilla eri tavoilla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kysy meiltä neuvoa myös perustusten rakentamisesta ennen rakennustöiden aloittamista!


Pienrakennukset ja autotallit

Talojen lisäksi uudisrakentamisen kohteisiimme kuuluu pienempiä rakennuksia, kuten autotalleja, katoksia ja muita kevyitä rakennelmia, Turun alueella. Pienrakennukset ovat teetettävissä erikseen tai osana suurempaa rakennusprojektia. Tarjoamme joustavan sopimuksen ja kilpailukykyisen hinnan pienille ja suurille projekteille.