Talojen ulkoverhous ja vesikattojen asennus Turun seudulla

Ota yhteyttä
Talokuvake

Kaipaako kotisi uutta henkeä verhoilun muodossa? Vuotaako vanha katto? Monitom Rakennus T:mi on apunasi myös kodin ja kiinteistön ulkopuolella. Toteutamme julkisivujen ulkoverhoilun sekä vesikattojen asennuksen Turun alueen kotien ja rakennusten suojaksi. Tutustu palvelun sisältöön ja pyydä tarjous verhoilusta tai uudesta katosta. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä myös alihankintana.

Ulkoverhous tekee kodista kauniin

Taloa suojaavat valmiselementit ovat erinomainen ratkaisu, kun halutaan nopeaa ja varmaa suojaa talon ulkopinnoille. Puuverhoilu taas tuo yksilöllistä ilmettä ja arvokkuutta kodillesi. Saat tilattua meiltä ulkoverhoilut monipuolisesti ja sopuhintaan.

 

Verhoilemme myös puisia perinnerakennuksia vankalla osaamisella ja kunnioittavalla otteella. Vanhat puutalot edustavat kauneinta suomalaista rakennuskantaa, ja me otamme niiden kunnostuksen ja verhoilun vakavasti. Puuverhoukset ovat tällöin pääosassa.

Vesikatto ammattitaidolla asennettuna

Tyylikkään julkisivu-uudistuksen lisäksi talon yleiskuntoa ylläpitää ammattitaidolla asennettu vesikatto, joka suojaa talon rakenteita sateelta, viimalta ja talven lumimassoilta. Asennamme tiilikatot, peltikatot sekä huopakatot asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myymme ja asennamme myös kattotuoleja sekä erilaisia tukirakenteita katon tueksi. 

 


Katon tukena olevat ristikkorakenteet sekä palkkirakenteet on asennettava ennen varsinaisten kattopeltien asennusta. Hyvin tuettu katto kestää raskastakin rasitusta Suomen talvessa. Kysy meiltä ammattilaisen mielipide kattoremontista ja mahdollisesta tukirakenteiden tarpeesta Turun seudulla.